Siste innlegg

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn
Lars Elvevold

Slutt 2-1! TIL 2020 vinner fortjent og får en hyggelig avslutning på en tøff uke.

94.min: Gjestenes keeper fomler ballen ut til corner. Da rekker neppe de komme seg i angrep.

93.min: Innkast for TIL. Ser ut til å gå hjemmelagets vei dette. Granlind ut, Ardita Iseni kommer inn.

92.min: TIL header unna et innlegg.

90.min: Det legges til fire minutter.

89.min: Begynner å haste for gjestene. Frispark til TIL nå.

86.min: TIL med tilsynelatende god kontroll, men en scoring er nok til at tre poeng glipper.

84.min: Gjestene har naturlig nok fått troen på poeng her, uten at de har skapt sjanser etter reduseringen.

79.min: Målscorer var Ida Natvik. TIL burde ha punktert kampen, men nå kan det bli ekle siste minutter for hjemmelaget.

79.min: Så kommer reduseringen.

76.min: Haida og Johansen ut. Erstattes av Johanne Haug og Ina Fuglås.

75.min: 7-1 i sjanser og 9-0 i hjørnespark forteller det meste om TILs dominans.

74.min: TIL 2020 forbereder et dobbeltbytte.

72.min: TIL uhyre nær ved å punktere kampen. Trøan serverer Haida, som treffer stolpen.

69.min: Lutchke header over. Brukbar mulighet.

68.min: Trøan skaffer TIL corner.

67.min: Avaldsnes sett litt farligere ut de siste fem minuttene, men er ofte upresise når de angriper.

66.min: Lillegård ut for TIL 2020, inn kommer Nora Hegg.

64.min: Bytte hos gjestene. Svandal ut, Madland kommer inn.

61.min: Haida skyter fra brukbar posisjon. Rett på keeper. 3-0 virker mer trolig. enn redusering.